De perfecte geur voor elk type man: de weg naar succes!

In het doolhof van geuren, zoekt elke man naar dat ene unieke parfum dat de kern van zijn ziel weet te raken. Gedaan met je vaders aftershave of een geur die doet denken aan de kleedkamer uit je middelbare schoolcarrière. Gedaan met de standaard. Klaar voor een parfum dat helemaal JIJ is! Want jouw geur moet zo uniek zijn als jouw persoonlijkheid. Scent-sationeel!

Enter French Biscotos: een Frans geuren merk dat specifieke parfums ontwikkelt voor elke type gentleman. So gents, buckle up en bereid je voor op een avontuurlijke, aromatische reis naar hun welriekende wereld. Jouw signature geur wacht op jou! 

Loostermans - French Biscotos parfums

Over French Biscotos

French Biscotos is een Frans merk en familiebedrijf, opgericht in 2021. Hun geuren komen uit Grasse, dé parfum hoofdstad van de wereld. Voortbouwend op de expertise van de vorige generatie met een eigen home fragrances bedrijf en meer dan 25 jaar ervaring én het talent van parfumeur Serge de Oliveira, ontwikkelden zij 6 originele geuren die elkaar aanvullen tot een complete collectie. Ze besteden extra aandacht aan de kwaliteit van de ingrediënten en gebruiken een hoge geurconcentratie (10 tot 12%). Zo blijft de geur gedurende lange tijd aanwezig op de huid en vervliegt deze slechts langzaam doorheen de dag. 

French Biscotos is een state of mind en gaat over plezier, eenvoud en de mooie momenten in het leven. 

Elke geur heeft zijn eigen karakter, ziel en look. Gemaakt met een specifiek type man in gedachten. In welk type man herken jij jezelf het meest?

Loup de mer - Sea Wolf

Loostermans - French Biscotos - Loup de mer

Sea Wolf is een avonturier uit lang vervlogen tijden, die de oceanen doorkruist in afgedragen kleren die ruiken naar zeewater. Af en toe zet hij voet aan land voor een nachtelijk verblijf gevuld met de gemengde geur van rum en blonde tabak. Het is niet ongebruikelijk om hem te zien leunen op de bar, gehuld in de rook van de sigaar waarvan hij stilletjes geniet.

Dit parfum werd gemaakt voor de selfmade man met ervaring, verfijnd en vredevol. 

Een sterkere geur die doet denken aan milde tabak, rum en Cuba en toetsen van honing en kruiden. 

Loup solitaire - Lone Wolf

Loostermans - French Biscotos - Loup solitaire

De Lone Wolf past zich aan de strengste omgevingen aan en zwerft onvermoeibaar over gevaarlijke paden diep in het woud. Met in zijn kielzog, een dierlijke en houtige geur die versterkt wordt door intense vetiver en zo zijn wild karakter onthult. Maar wanneer je zijn blik vangt, zal je zien dat hij weet hoe hij teder moet zijn.

Gemaakt voor de gevoelige, introverte man die bovenal van de natuur houdt.

Een frisse geur die doet denken aan fris groen. Een tikkeltje wild met toetsen van angelica wortel, korianderzaadjes, mos en patchouli. 

Garde du Corps - Bodyguard

Loostermans - French Biscotos - Garde du corps

De Bodyguard is een meester in discretie, maar de aromatische geur van verse kruiden verraadt hem. Gevolgd door een spoor van benjoin en donker hout en met een mysterieuze blik die zowel verleidt als intimideert. Zijn sterke spieren en beschermende aura stralen een kruidig wilde geur van komijn en kaneel uit, getemd door een houtig amber akkoord. Klaar om toe te slaan.

Gemaakt voor de nederige, trouwe man die altijd op zijn instinct vertrouwt. 

Een sterkere geur met de kernwoorden kruidig, charmant en aangenaam met toetsen van kaneel, tonkaboon en ylang. 

Maître Nageur - Lifeguard

Loostermans - French Biscotos - Maître Nageur

De Lifeguard ademt zeezout en zonnebrandolie. Zijn gouden huid straalt een maritieme sfeer uit die ons herinnert aan het feit dat hij altijd op de uitkijk staat voor ons. Klaar om de gevaren van de oceaan te trotseren met in zijn kielzog een bedwelmende geur van grijze amber.

Gemaakt voor de nieuwsgierige, gepassioneerde man die vrijheid als het hoogste goed ziet. 

Een frisse geur die doet denken aan gejodeerd zout en de zeekust met hints van oranjebloesem en grijze amber. 

Dur à cuir - Though Guy

Loostermans - French Biscotos - Dur à cuire

De Though Guy laat niets aan het toeval over. Hij toont kracht die hij in elke situatie gemakkelijk kan gebruiken. Zijn geur opent met een kruidige noot. Leren jasje op de schouders, met een natuurlijke geur die de elegantie van een zwoel hout akkoord combineert met de durf van wierook. Hij valt op, viriel, vrij en zonder compromissen.

Gemaakt voor de zelfzekere, eerlijke, mysterieuze man die risico’s durft nemen. 

Een sterkere geur die doet denken aan leder, wierook en saffraan met toetsen van patchouli en roze peperkorrels. 

Beau Bébé - Beautiful Boy

Loostermans - French Biscotos - Beau bébé

De Beautiful Boy maakt een onberispelijke indruk, met zijn haren netjes gestyled. Gespierd onder zijn perfect gestreken hemd met een delicate geur van een verfrissend Cologne, een subtiele mix van citrus en varen. Mos en tonkaboon noten daarentegen, herinneren ons eraan dat er een ruwe natuurlijke kracht schuilgaat onder zijn betoverende gezicht.

Gemaakt voor de proactieve, sociale man die het leven aan 200% leeft. 

Een frisse geur met de kernwoorden vintage en beleefd met toetsen van citrusvrucht, patchouli, vetiver en tonkaboon. 

 

Kortom, er is een perfecte geur voor elk type man. Want mannen, onthoud: het leven is te kort om middelmatig te ruiken. Laat je geur daarom net zo goed bij jouw stijl en persoonlijkheid passen als een op maat gemaakt kostuum en geef je arsenaal aan geuren een welverdiende upgrade met onze gecureerde selectie parfums. So you can smell like a million bucks. Cheers!