inspireren en investeren

jouw stijl

Hier gaat het niet alleen om het vinden van producten maar om het ontdekken van je eigen persoonlijke stijl. Bij Loostermans geloven we in de kracht van tijdloze kwaliteit en eerlijk vakmanschap.

Loostermans is geen gewone winkel. Het is een plek waar je de vrijheid vindt om jezelf te zijn, iets te ontdekken wat jou uniek maakt. Stijlvol, zakelijk of met een knipoog ... we begeleiden je graag bij het vinden van items die bij jou passen.

Dwaal door de verschillende hoeken van onze gentleman store en laat je meeslepen door authenticiteit.

We inspireren jou met een zorgvuldig samengestelde collectie lifestyleproducten, kleding en accessoires van Europese bodem die je helpen om jou te laten genieten van het leven. Elk item is uitgekozen, met aandacht voor details en duurzame materialen die een tijdloos karakter uitstralen.

Geniet met maten

Jouw bezoek

In Huis Loostermans draait alles rond de kunst van het beleven. Hier kom je om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Tijd lijkt langzamer te gaan in ons café 'De Luizenmarkt', waar je geniet van ambachtelijke koffie, een verfrissende pint of onze uitgebreide selectie whisky's.

De barbier slijpt zijn messen voor jouw, of je nu kiest voor een klassieke scheerbeurt of een trendy knipbeurt.

Een ontmoetingsplaats waar je met vrienden geniet. Hier geloven we in de kracht van ervaring en beleving, waar producten samensmelten met herinneringen.

Kom langs en laat je meevoeren door de unieke ervaring die Huis Loostermans te bieden heeft. De perfecte balans tussen ontspanning, gezelligheid en kwaliteit.

Loostermans, waar elk bezoek een belevenis is.

Loostermans

ervaar kwaliteit

de wereld van loostermans

Waar stijl, karakter en persoonlijkheid samenkomen en waar jij de hoofdrol speelt.