Disclaimer

Welkom bij Loostermans, uw bestemming voor hoogwaardige Europese producten met karakter en stijl. Voordat u onze webshop gebruikt, vragen we u vriendelijk om deze disclaimer zorgvuldig te lezen. Het gebruik van onze website impliceert uw aanvaarding van de onderstaande voorwaarden.

Algemeen:
1. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig, actueel of foutloos is.

Productinformatie:
2. Loostermans streeft ernaar om productinformatie, inclusief prijzen en beschikbaarheid, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Onjuistheden kunnen echter voorkomen, en we behouden ons het recht voor om fouten te corrigeren.

Aankopen:
3. Alle aankopen via onze webshop zijn onderhevig aan onze algemene verkoopvoorwaarden. Zorg ervoor dat u deze voorwaarden begrijpt voordat u een aankoop doet.

Externe Links:
4. Onze website kan links bevatten naar externe websites. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

Privacy:
5. We nemen uw privacy serieus. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Intellectuele Eigendom:
6. Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's en merken, is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Loostermans. Het gebruik van deze inhoud voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke toestemming is verboden.

Wijzigingen:
7. Loostermans behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

Contact:
8. Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer of onze website kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld op onze website.

Dank u voor uw bezoek aan Loostermans. We wensen u veel plezier bij het verkennen van onze webshop en het ontdekken van onze hoogwaardige producten.