vrienden

Ontdek de kwaliteit van Loostermans vrienden in het zelfde pand.

Loostermans vrienden

gedeelde kwaliteit

Haarbazaar Deluxe

KOPPIGE KWALI-TIJD

Gert Rombouts soigneert de heren +16 jaar met een classic barbersnit of authentieke scheerbeurt. De barbier streeft in een mooi interieur, met een lekker biertje of heerlijke whisky en een snuifje fifties-muziek naar dé unieke ervaring.

Opgelet, niet iedereen komt er zomaar in. Er wordt uitsluitend gewerkt voor heren die koppig op zoek zijn naar een unieke beleving, een aangepast ritueel en een verzorgde look. De klanten van Haarbazaar Deluxe moeten er zich van bewust zijn dat uitstraling belangrijk is.

Dezelfde kwaliteit kan je vinden, dezelfde beleving nooit.

haarbazaardeluxe.be

Buds and Barrels

MET PASSIE GESELECTEERD, OP KWALITEIT GEÏNSPIREERD ...

Tom Haseldonckx, vriend van Loostermans, deelt zijn diepgewortelde liefde voor whisky en andere spirits met onze klanten. De zoektocht naar de perfecte fles wordt hier een echte smaakbeleving in Huis Loostermans.

Van whisky en rum tot cognac, armagnac, gin en barrel-aged bieren, elke selectie is doordrenkt met passie en zorgvuldig geselecteerd. Buds and Barrels organiseert regelmatig proeverijen, zowel in een gezellige groepssfeer als in een meer intieme setting voor privé- of bedrijfsevenementen.

Openingsuren voor een echte beleving:
Donderdag: 18:00 – 21:00
Zaterdag : 13:00 – 18:00

budsandbarrels.com

Loostermans vrienden

gedeelde kwaliteit

de wereld van loostermans

Waar stijl, karakter en persoonlijkheid samenkomen en waar jij de hoofdrol speelt.