Karakter en beleving

"Huis Loostermans is geen gewone winkel," benadrukt Gert, terwijl hij een klant verwelkomt voor een scheerbeurt in zijn Haarbazaar Deluxe - vriend van Loostermans. "Het is een gentleman's store waar mannen stijlvolle, karaktervolle producten van Europese bodem ontdekt."

In Huis Loostermans draait alles om de man: zijn kleding, zijn ontspanning, zijn sport, zijn genot, en vooral zijn eigen ding doen. Deze unieke bestemming biedt een uitgebreide collectie van zorgvuldig geselecteerde producten die vakmanschap en authenticiteit ademen.

Maar Huis Loostermans is meer dan alleen een winkel. Het is een ode aan vervlogen tijden, waar de beleving net zo belangrijk is als de producten zelf. In dit historische pand vind je ook twee vrienden van Loostermans: barbier Gert van Haarbazaar Deluxe en whisky meester Tom van Buds and Barrels. Zij brengen het verleden tot leven met hun eigen specialiteiten en passie.

In het pand worden ook workshops, tastings en avonden georganiseerd die de unieke sfeer van Huis Loostermans compleet maken.